3 kommentarer

 1. Anne

  Kære søde mennesker
  Hvor er det skønt at læse om jeres liv i Thailand (ahem, selvom jeg ikke vil udelukke, at det er med en snert af misundelse). Jeg håber, I har det rigtig dejligt, det ser i hvert fald ud til at være et super lækkert land.
  Jeg har foretaget mig et, synes jeg selv, stooort spring og købt en kat til Ingrid og er derved blev fuldgyldigt medlem at kattedameholdet. Det blev en Harald.
  Jeg sender en masse kys og kram med Tora og Jens, og håber, I får det herligt. Og så glæder jeg mig i øvrigt til at nyde jeres lækre selskab, når i kommer hjem igen.
  Hav det storartet.
  Kærlig hilsen Anne

  • Anne

   Og det var fra Anne Hedevang Jeg Har Fucking Mange Navne Lohse Sørensen, hvis I nu kender flere Anne’er.

 2. anetteoest

  Det er faktisk også et lidt stort spring. Men egentlig er det vel Ingrids store spring. Vi må håbe, hun forstår det store ansvar, der følger med at have en kat. I det mindste er hun forhåbentlig blevet sødere over for Harald end ved deres første møde.
  Der er kun én Anne i hele verden, der skriver på den måde, du gør, så du kan faktisk kalde dig hvad som helst – hvis du skulle få lyst til endnu flere navne. 🙂

Lukket for kommentarer.